REKO-ringar

Ovanliga tider kräver nya lösningar och nu när sparrissäsongen är här tycker vi det ska bli väldigt roligt att få träffa er kunder via reko-ringarna.  Ni beställer och vi levererar – Smidigt och bra!

Tillgängliga orter är Limhamn, Höllviken/Falsterbo och Ystad

Reko står för Rejäl Konsumtion och är ett sätt att handla lokalproducerad mat, helt utan mellanhänder. Konsumenter och producenter på en ort går samman och startar en REKO-ring där råvaror och produkter säljs direkt från producent till konsument.

I säsong just nu är den gröna sparrisen – en fantastisk primör som kickar igång årets säsong. Utöver sparrisen erbjuder vi våra frysta hallon och vårt mathantverk som vi tillverkar på gården. Självklart kan vi ta med av hela vårt sortiment – det är bara att önska. Söker ni fullständiga ingrediensförteckningar så kika i vår webbutik

Beställning görs i respektive Facebook-grupp – LimhamnHöllviken/Falsterbo och Ystad. Beställ genom att skriva i kommentarsfältet i Hallongårdens facebook-inlägg samt betala via swish 1231566694. Har ni inte swish kan vi lösa kortbetalning på plats – meddela i förväg.

Tack för ert varma mottagande sist! Ert stöd och era köp har stor betydelse i tider som förändrar förutsättningarna för oss alla. Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete och att ni uppskattar att vi möter upp er på nya ställen.