Våffelbuffé

Underbar och älskad av många! Varje vinterhalvår är det dags – oktober till och med april serverar vi våffelbuffé på gården. 

Doften av nygräddade våfflor möts man av redan i dörren till Gårdsbutiken. Vi gräddar våfflor av olika smak – vanliga, choklad, saffran & kanel – och till dessa serveras förstås våra hemgjorda sylter av bästa kvalité.

Specialkost? Vi gör våfflor efter alla möjliga önskemål. Glutenfria, mjölkfria, vegan…Dessutom har vi hallonsylt utan tillsatt socker till våfflorna!

Pris för våfflebuffé
114 kr/person – dryck tillkommer
84 kr/barn upp till 12 år – dryck tillkommer

– VÄLKOMNA! –

Anpassningar med anledning av Corona

Vi har anpassat vår verksamhet för att ni ska kunna besöka oss tryggt. 

Konkret innebär det bland annat att vi tagit bort bord och minskat antal platser i vårt café. Vi följer regeringen och Folkhälsomyndighetens rekommendationen och har en löpande dialog med Miljö- och hälsa på kommunen i Trelleborg.

Precis som vanligt gräddar vi våfflorna och det är ingen kö vid järnen. Skulle ni behöva vänta på era våfflor så får ni en ”tagg” som kallar på er från bordet när era våfflor är klara. Är ni flera som äter buffé så får ni sylter och grädde vid ert bord för att det inte ska bli så mycket rörelse i lokalen. Vi har inte heller några fasta tider för sittningarna för att inte alla gäster ska komma samtidigt.

Vi rekommenderar att ni bokar bord på helgerna eftersom platserna är begränsade. Skicka sms till 0706-423600 – vi tar emot bokningar kl. 11-15.30 på helger. När ni bokar bord så har ni 1,5 timme tills nästa bokning på ert bord.
Välkomna att höra av er om ni har mer frågor!