Självplockning på Hallongården

Tack alla fantastiskt kunder för sommaren 2017! Ni är fler och fler som hittar hit och vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna. Vi har i sommar varit glada för att våra bär växer i tunnel men trots sommarens väder har vi plockat mer bär än något år tidigare. Det har också varit vårt första år med jordgubbar – och dessa har varit älskade av er.
 I september säljer vi färska Björnbär i Gårdsbutiken men självplockningen är stängd. Nu förbereder vi fälten för sommaren 2018.
Självplockningspriser

Hallon: 105kr/kg
Björnbär: 120 kr/kg
Blåbär: 120 kr/kg

Såhär fungerar det:

Ni får askar och lådor att plocka i av oss, ni behöver inte ha egna burkar/askar med er. När ni har fått emballage visar vi in er i de rader som har mogna bär. Vi öppnar upp nya rader efterhand det blir avplockat. Det är viktigt att det blir avplockat i raderna för att vi ska kunna hålla den fina kvalitén vi har på våra bär. När ni plockat så mycket ni vill ha sätter ni lock på och i påse. I Kassan väger vi era hallon och tar emot betalning via kort eller kontanter.

Lycka till, vi ses i odlingen 2018!

 

 

Självplockning även vid regn

Hallonplockning fungerar utmärk även vid regn. Alla våra hallon odlas i tunnel vilket inte bara gör kvalitén bättre – det är även roligare att plocka i regn. 

Tänk på att ta grova skor då regnet kan göra det blött (och lite lerigt på vissa ställen).