Självplockning på Hallongården

Extraöppet: lö & sö 30/9-1/10 kl. 13-15
Vi plockar Björnbär & Blåbär !

Tack alla fantastiskt kunder för sommaren 2017! Ni är fler och fler som hittar hit och vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna. Vi har i sommar varit glada för att våra bär växer i tunnel men trots sommarens väder har vi plockat mer bär än något år tidigare. Det har också varit vårt första år med jordgubbar – och dessa har varit älskade av er.
 I september & oktober säljer vi färska Björnbär i Gårdsbutiken men självplockningen är stängd. Nu förbereder vi fälten för sommaren 2018.
Självplockningspriser

Hallon: 105kr/kg
Björnbär: 120 kr/kg
Blåbär: 120 kr/kg

Såhär fungerar det:

Ni får askar och lådor att plocka i av oss, ni behöver inte ha egna burkar/askar med er. När ni har fått emballage visar vi in er i de rader som har mogna bär. Vi öppnar upp nya rader efterhand det blir avplockat. Det är viktigt att det blir avplockat i raderna för att vi ska kunna hålla den fina kvalitén vi har på våra bär. När ni plockat så mycket ni vill ha sätter ni lock på och i påse. I Kassan väger vi era hallon och tar emot betalning via kort eller kontanter.

Lycka till, vi ses i odlingen 2018!

 

 

Självplockning även vid regn

Hallonplockning fungerar utmärk även vid regn. Alla våra hallon odlas i tunnel vilket inte bara gör kvalitén bättre – det är även roligare att plocka i regn. 

Tänk på att ta grova skor då regnet kan göra det blött (och lite lerigt på vissa ställen).